alternativní psychoterapie,vědma koučink, tarot
Cuketu nakrájíme na centimetrová kolečka, vykrájíme jadřince, pokud jsou už zřetelná, cuketu posolíme z obou stran a a necháme vypustit vodu minimálně 20 minut.. Nakrájíme i lilek na centrimetrová kolečka a též posolímke a necháme vypustit vodu. Poté oboje opláchneme od soli, osušíme papírovou utěrkou a položíme na plech buď dobře potřenbý olivovým nebo kokosovým olejem a nebo na pečícící papír, co nejtěsněji k sobě. Lehce zakapeme nebo zastříkáme olivovým olejem a posypeme kořením /Bambova sůl, nebo Africká Harrisa,nebo Krakonošovo koření/. vložíme do trouby a nebo kontaktního grilu a pečeme na 200 st. C. Jakmile začne povrch cukety a lilku lehce osychat, hnědnout nebo vidíme že je již cuketa hodně měkká /to je tak zhruba po 10 až 15 minutách/ poklademe vše plátky sýra a to tak že střídáme sýr klasický /Eidam, nebo podobné plátkové sýry s vyšším obsahem tuku v sušině/ a střídávě uzený sýr podobného tučného typu. Necháme ještě lehce zapéct a můžeme podávat. Pozor, jelikož se jedná o živočišný pokrm, nejsou vhodné žádné přílohy. Pouze zeleninový salát.